Korkuluk Küpeşte Haberleri

Alüminyum korkuluk, Teras balkon küpeşte, Fransız küpeşte, Alüminyum merdiven korkulukları, Paslanmaz küpeşte, Küpeşte, Alüminyum küpeşte

Hızlı Menü
Haberler
Haberler
Korkuluk Küpeşte Haberleri
İşte bu yüzden hemen her alanda işin ucuzuna kaçmadan, pazarlığımızı yaparak, malzeme seçiminde belirli standartların altına inmeden korkuluk küpeşte işlerimizi yaptırmalıyız.
Korkuluk Küpeşte Haberleri

İnternette veya günlük gazetelerde sıkça rastladığımız haberler geldi aklıma ve bir şeyler yazayım dedim. Bahsedeceğim bu haberlerde ne deniyordu genelde; "korkuluk yıkıldı ve düştü". Genelde bu tip haberler oluyor korkuluk ile ilgili olarak. Başka ne denilecekti ki? "Şu projede böyle bir korkuluk yapıldı çok güzel oldu" mu denecekti.

İşte bu haberlere konu olmamak için korkuluk küpeştetercihleri iyi yapılmalı. Bu kalite konusu bir çok alanda aynıdır aslında. Belirli kaygılar yüzünden ucuza kaçmak genelde zararlı çıkmamıza neden olur.

Ucuza getirilmeye çalışılan korkuluk işçiliği ve montajısonucu ileri ki zamanda hem korkuluk malzemesi erken yıpranır hem de bariyerlerden başlamak üzere kopmalar, ayrılmalar başlar.

Mesela kullanılan korkuluk malzemesi profil et kalınlığıdüşükse vida tutmama gibi bir problem yaşanacaktır. Tutsa bile o vidanın zamanla oynaması daha kolay olacaktır. Et kalınlığı iyi olan bir profilse sağlamlık yönünden güven verecektir.

Zaten konu güvenlik konusu değil mi? Güvenlik amaçlıyaptırmıyor muyuz biz korkuluğu? Evet! Düşmemek için, çocuklarımızı tehlikeden korumak için yaptırıyoruz. Bu yüzden de içimizde şüphe olmamalı o korkuluğukullanırken.

Maalesef bizim insanımız ucuza da yaptırsa güvenli olup olmadığını sorgulamayabiliyor. Bu da güvenlik zafiyeti oluşturuyor doğal olarak.

Siz, siz olun bu işi ihmal etmeyin. Korkuluğunuz herhangi bir nedenle sizi, yakınlarınızı taşımak zorunda kaldığında mukavemet gücü göstermezse kötü sonuçlar doğabilir. Örneğin eşya taşırken dengesini kaybeden bir insan korkuluğa yaslanıp korkuluk zarar görse de düşmemiş olacaktır. Bu sadece bir örnektir. Kaza geliyorum demez ve her türlü kaza olabilir. Günlük hayatta ağzımızı açık bırakacak kazaları şaşkınca izlemekteyiz.

İşte bu yüzden hemen her alanda işin ucuzuna kaçmadan, pazarlığımızı yaparak, malzeme seçiminde belirli standartların altına inmeden korkuluk küpeşte işlerimizi yaptırmalıyız.

Güvenliğiniz daim olsun dileğiyle..